JARACAL

Forum vir die Jagter/Forum for the Hunter
It is currently Mon Nov 19, 2018 11:35 pm


All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Oct 21, 2018 10:11 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Thu Jun 04, 2015 11:06 am
Posts: 835
Location: Pietersburg
Ek't gedink om hierdie draad te begin om 'n paar issues met die opstel en gebruik van 'n LR vas te vang en mekaar van hulp te wees. Hier moet ouens wees wat al met dieselfde "issues" te doen gehad het, wat klaar gesukkel het en weet hoe die apparaat regtig werk. Die handleiding is oulik en ek kry fantastiese ondersteuning van Callie by Multech. Dankie Callie.

Die eerste onderwerp wat ek wil aanroer en waaroor ek graag advies/hulp wil vra, handel oor Bluetooth connection en die Android App :
Iets wat die handleiding min oor uitbrei en waarmee ek sukkel is die BlouTand gedeelte. Myne wou net nie konnekteer nie. Ek het toe met Gawie gepraat wat my toe daarop gewys het dat jou foon se opstel moet wys nie net dat jou bluetooth aan is nie, maar dat jou foon ook "visible" moet wees vir ander apparaat. Dankie Gawie. Dit alleen was egter nie genoegsaam nie, want steeds wou myne nie connect nie. Ek't toe op die internet opgetel dat jou foon se location moet aan wees. Myne was wel aan, maar nadat ek dit af en weer aan gesit het, het Bloutand gekonnekteer. Goed, so dis n les geleer.

Dit is egter nie my enigste probleem nie. Wanneer ek op die skietbaan die bedryf se Bluetooth konnekteer, bly hy nie connected nie. Ek kry uit die bloute (geen pun intended) sommer n boodskap wat iets sê soos "Bluetooth has stopped working/not connected anymore" of so iets. Kan nie die presiese woorde onthou nie. Wat doen ek hier verkeerd?

Verder kry ek nie die LR ge-"ARM" dmv my foon via Bluetooth nie (vir die 30 odd sekondes wat hy wel via Bluitooth connected is). Wat doen ek verkeerd?

Ek bied my hulp aan met dit wat ek reeds uitgesorteer het. Hoop egter iemand kan my van hulp wees met die Bluetooth gedeelte.

_________________
Solank hulle groepeer...
Brno 30-06, CZ550 Lux 6.5x55, Howa .204 Ruger, Howa 6.5Creedmoor


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 22, 2018 5:06 am 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Sun Nov 30, 2014 7:53 pm
Posts: 1631
Location: Lichtenburg, Wes Transvaal
Mens moet jou LR se sagteware ook update voor die Bluetooth funksie werk. Het dit raak gegoogle.

Met 'n Iphone werk die app ook net so so.

Ek het myne se Arm time op 300 sekondes gestel en Arm hom voor ek agter my roer inskuif.

Dis gewoonlik genoeg tyd om my string klaar te skiet.

Ek dink die app kn goed werk maar intussen gebruik ek die ou metode


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 22, 2018 7:31 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Thu Jun 04, 2015 11:06 am
Posts: 835
Location: Pietersburg
Apie ...ja die probleem is mens moet telkens opstaan agter jou skietposisie as die bedryf weer ge-Arm moet word. Sal lekker wees as die App werk, maar ek dink die App het dalk nog n gogga of wurm in die kode of ek doen nog iets nie reg nie. Is daar iemand wie se App regtig reg werk?

_________________
Solank hulle groepeer...
Brno 30-06, CZ550 Lux 6.5x55, Howa .204 Ruger, Howa 6.5Creedmoor


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 22, 2018 7:35 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Sun Nov 30, 2014 7:53 pm
Posts: 1631
Location: Lichtenburg, Wes Transvaal
Hansieslim wrote:
Apie ...ja die probleem is mens moet telkens opstaan agter jou skietposisie as die bedryf weer ge-Arm moet word. Sal lekker wees as die App werk, maar ek dink die App het dalk nog n gogga of wurm in die kode of ek doen nog iets nie reg nie. Is daar iemand wie se App regtig reg werk?


Stem saam, ek sien nog nie n update nie


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 22, 2018 9:25 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Tue Jun 23, 2009 10:31 pm
Posts: 3199
Location: Kempton Park
Hansieslim wrote:
Apie ...ja die probleem is mens moet telkens opstaan agter jou skietposisie as die bedryf weer ge-Arm moet word. Sal lekker wees as die App werk, maar ek dink die App het dalk nog n gogga of wurm in die kode of ek doen nog iets nie reg nie. Is daar iemand wie se App regtig reg werk?


Jy moet eers die Labradar se firmware update deur die update op jou pc of nb af te laai en dan moet jy dit op SD kaart sit en in jou Labradar sit. Dit update die firmware op die Labradar sodra jy hom dan aansit.

Jy moet nie die LR en Jou foon “pair” soos jy met ander toeristing gewoonlik met jou foon sal doen nie.

Jy search net vir new device van die app op jou foon af the n dan connect jy met die Labradar.

Ek het geen issues met die Iphone app nie en dit is ‘n groot aanwins.

Soos jy noem frustrasie was dat mens elke keer uit skiet posiesie moes uit opstaan om te arm, nou doen ek dit van foon af en lekkerste ding na dit is dat al die data op jou foon wys en stoor. Jy kan nuwe strings begin van jou foon af ook so jy raak nie weer aan LR nadat jy begin skiet het nie. Alle funksies op die LR word beheer met die foon, delete van skote ens. Ens.

Ek het die app op 2 x iphones en hy werk 100% op beide.

Kan ongelukkig nie help met android nie.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 22, 2018 10:24 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Thu Jun 04, 2015 11:06 am
Posts: 835
Location: Pietersburg
JPS
Ekt alles gedoen soos jy hierbo sê en toe connect alles met mekaar, maar die connection bly nie aan nie. My firmware is Version 1.2.3 wat die nuutste is op mylabradar.com. Met die ander Version 1.1.5 (ook op hulle website) wil die bluetooth glad nie connect nie.

_________________
Solank hulle groepeer...
Brno 30-06, CZ550 Lux 6.5x55, Howa .204 Ruger, Howa 6.5Creedmoor


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 22, 2018 10:42 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Thu Nov 08, 2012 10:54 am
Posts: 558
Location: Durbanville
Hi myne het ook so gemaak het n setting gestel sodat die labradar nie dim nie dink amper dit was screensaver en die timeout langer gemaak. Dit het gewerk vir my jy kan ook kyk op jou foon dat daar nie timer op jou bluetooth visibility is nie. Jy kan daaraan dink soos n foon wat jy by rekenaar inplug. Afhangende van die protocol wat geskryf is sal hy sodra hy die screen autmaties sluit die foon diskonnekteer van die rekenaar. Hoop dit help.

_________________
Vriendelike groete,
Corné van der Vyver
072 918 8404

Sako 42 TRG 300WM
Sako 22 TRG 260 Rem
Glock 19 Gen 4


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Oct 23, 2018 6:00 am 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Sun Nov 30, 2014 7:53 pm
Posts: 1631
Location: Lichtenburg, Wes Transvaal
JPS wrote:
Hansieslim wrote:
Apie ...ja die probleem is mens moet telkens opstaan agter jou skietposisie as die bedryf weer ge-Arm moet word. Sal lekker wees as die App werk, maar ek dink die App het dalk nog n gogga of wurm in die kode of ek doen nog iets nie reg nie. Is daar iemand wie se App regtig reg werk?


Jy moet eers die Labradar se firmware update deur die update op jou pc of nb af te laai en dan moet jy dit op SD kaart sit en in jou Labradar sit. Dit update die firmware op die Labradar sodra jy hom dan aansit.

Jy moet nie die LR en Jou foon “pair” soos jy met ander toeristing gewoonlik met jou foon sal doen nie.

Jy search net vir new device van die app op jou foon af the n dan connect jy met die Labradar.

Ek het geen issues met die Iphone app nie en dit is ‘n groot aanwins.

Soos jy noem frustrasie was dat mens elke keer uit skiet posiesie moes uit opstaan om te arm, nou doen ek dit van foon af en lekkerste ding na dit is dat al die data op jou foon wys en stoor. Jy kan nuwe strings begin van jou foon af ook so jy raak nie weer aan LR nadat jy begin skiet het nie. Alle funksies op die LR word beheer met die foon, delete van skote ens. Ens.

Ek het die app op 2 x iphones en hy werk 100% op beide.

Kan ongelukkig nie help met android nie.


Myne ook presies so gedoen en hy verloor ook sy konneksie

Smous, sal jou truuk doen en rapporteer!


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Oct 23, 2018 7:43 am 
Offline
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Thu Aug 14, 2014 10:29 am
Posts: 3651
Location: Durbanville, WesKaap
op jou android foon gaan in op Bluetooth setup menu.

sit Bluetooth dan aan. jy sal 3 kolletjies onder mekaar regs bo sien.

as jy op dit click/druk dan kom die menu op. kies die visibility opsie.

Image

jy kan dan die timeout stel.

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Oct 24, 2018 1:32 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Sun Nov 30, 2014 7:53 pm
Posts: 1631
Location: Lichtenburg, Wes Transvaal
Apie wrote:
JPS wrote:
Hansieslim wrote:
Apie ...ja die probleem is mens moet telkens opstaan agter jou skietposisie as die bedryf weer ge-Arm moet word. Sal lekker wees as die App werk, maar ek dink die App het dalk nog n gogga of wurm in die kode of ek doen nog iets nie reg nie. Is daar iemand wie se App regtig reg werk?


Jy moet eers die Labradar se firmware update deur die update op jou pc of nb af te laai en dan moet jy dit op SD kaart sit en in jou Labradar sit. Dit update die firmware op die Labradar sodra jy hom dan aansit.

Jy moet nie die LR en Jou foon “pair” soos jy met ander toeristing gewoonlik met jou foon sal doen nie.

Jy search net vir new device van die app op jou foon af the n dan connect jy met die Labradar.

Ek het geen issues met die Iphone app nie en dit is ‘n groot aanwins.

Soos jy noem frustrasie was dat mens elke keer uit skiet posiesie moes uit opstaan om te arm, nou doen ek dit van foon af en lekkerste ding na dit is dat al die data op jou foon wys en stoor. Jy kan nuwe strings begin van jou foon af ook so jy raak nie weer aan LR nadat jy begin skiet het nie. Alle funksies op die LR word beheer met die foon, delete van skote ens. Ens.

Ek het die app op 2 x iphones en hy werk 100% op beide.

Kan ongelukkig nie help met android nie.


Myne ook presies so gedoen en hy verloor ook sy konneksie

Smous, sal jou truuk doen en rapporteer!


Sent from my iPhone using Tapatalk


Ek het 'n ou Iphone 5s waarop hy konnekteer.

Hy verloor maar kort kort sy konneksie


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Oct 24, 2018 7:23 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Thu Jun 04, 2015 11:06 am
Posts: 835
Location: Pietersburg
Connect nou al, Arm nou al van my foon af, maar hy bly flippen disconnect. Dis uiters irriterend...vir my.

_________________
Solank hulle groepeer...
Brno 30-06, CZ550 Lux 6.5x55, Howa .204 Ruger, Howa 6.5Creedmoor


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Oct 27, 2018 1:40 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Thu Jun 04, 2015 11:06 am
Posts: 835
Location: Pietersburg
OK...Samsung upgrade gedownload en nou bly die konneksie stabiel en dit werk regtig regtig baie lekker as die App mooi werk.

_________________
Solank hulle groepeer...
Brno 30-06, CZ550 Lux 6.5x55, Howa .204 Ruger, Howa 6.5Creedmoor


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Nov 08, 2018 5:38 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Thu Jun 04, 2015 11:06 am
Posts: 835
Location: Pietersburg
Na 4 skietbaansessies is al my issues nou uitgesort...en wat 'n vreugde om nou met die LR te werk.
Dankie vir Gawie se tip oor die strooitjie of BIG pen wat mens bo-op moet vassit met kleefband om die LR akkuraat te rig op die teiken. Dit is uiters nodig om die LR reg te rig anders kry mens nie al jou lesings nie. Vandat ek dit begin doen het, is dit nou net vreugde...al die pad.

_________________
Solank hulle groepeer...
Brno 30-06, CZ550 Lux 6.5x55, Howa .204 Ruger, Howa 6.5Creedmoor


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Nov 14, 2018 7:27 am 
Offline
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Sun Jul 12, 2015 4:48 pm
Posts: 516
Location: Pretoria Oos
More,

Ek het dieselfde probleem met my iphone6.
En ook as ek my LR op stel soos hul aandui met KD, lees hy glad nie die skoot nie, 10 skote agter mekaar geskiet met my 6.5 CM, nie 1 skoot gelees nie.
LR vir my laat weet die unit moet so 6” voor die loop wees en 6” na regs of links.
Dit nog nie probeer nie.
Groete

_________________
CZ 550 Ebony Edition 30-06
Musgrave K98 .270Win
Howa 6.5 Creedmoor
Gecado Mod 50 Windbuks


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Nov 14, 2018 8:13 am 
Offline
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Thu Apr 11, 2013 12:35 pm
Posts: 7827
Location: Ek weet nie so mooi van spel nie maar ek kan skiet. Lonehill, Sandton
Stel hom op dat die loop of dan nou die punt van die KD net agter die LR is dan sal hy hom lees

_________________
Een vrou ma klomp gunne!

A child of five would understand this. Send someone to fetch a child of five.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Nov 14, 2018 9:45 am 
Offline
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Sun Sep 18, 2011 6:53 pm
Posts: 4781
Location: Paarl
Capt. Oblivious wrote:
Stel hom op dat die loop of dan nou die punt van die KD net agter die LR is dan sal hy hom lees

Jy bedoel dat die Labradar tussen die kroon en die teiken opgestel is?

_________________
Dont make expensive noise! Make the first shot count!


Last edited by Gawie(13mm) on Wed Nov 14, 2018 12:04 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Nov 14, 2018 10:01 am 
Offline
Hero Member
Hero Member

Joined: Sun Nov 30, 2014 7:53 pm
Posts: 1631
Location: Lichtenburg, Wes Transvaal
Jy kan sy 'trigger' sensitiwiteit ook fyner stel


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Nov 15, 2018 7:43 pm 
Offline
Hero Member
Hero Member
User avatar

Joined: Sun Jul 12, 2015 4:48 pm
Posts: 516
Location: Pretoria Oos
Ek het hom opgestel soos LabRadar voor gestel het, die LR 6” voor en regs of lings van loop, en het al die skote gelees.

_________________
CZ 550 Ebony Edition 30-06
Musgrave K98 .270Win
Howa 6.5 Creedmoor
Gecado Mod 50 Windbuks


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Advertisement























cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group